Rodonyà aprova el projecte de construcció de la nova piscina

21/10/2019

Rodonyà aprova el projecte de construcció de la nova piscina

 

 

L'obra suposarà una inversió de 376.801,64 euros i es finançarà amb subvencions del PUOSC i el PAM

  

El Ple de l'Ajuntament de Rodonyà ha aprovat inicialment aquest divendres, 11 d'octubre, el projecte de construcció de la nova piscina municipal. Les obres, que complementaran els vestidors que ja s'estan construint a la zona esportiva del municipi, suposarà una inversió de 376.801,64 euros, IVA inclòs. Segons l'alcalde, Enric Ferré, "recorrerem a les subvencions del PUOSC i el PAM per poder finançar aquest projecte, que és una de les demandes més rellevants de la població d'aquests darrers anys".

 

El projecte, redactat per la Unitat d'Arquitectura Municipal de la Diputació de Tarragona, inclou la construcció d'una piscina gran, de 12 metres de llargada per 9,17 d'amplada i una profunditat mínima d'1 metre i màxima d'1,85 metres. També contempla una piscina de clapoteig per als més petits, de 9,17 metres de llargada i 4 d'amplada i una profunditat màxima de 0,36 metres. Les dues piscines estaran envoltades d'una zona de platja pavimentada de prop de 900 metres quadrats i el recinte estarà limitat per una tanca per impedir l'accés del públic a la zona de bany, a la que s'accedirà a través dels vestidors.

  

Les dues piscines estaran adaptades per a persones amb mobilitat reduïda

 

Tant la piscina de clapoteig com la principal, comptaran amb rampes per facilitar l'ús d'aquest equipament a les persones amb mobilitat reduïda. Així, la piscina infantil serà accessible amb una rampa que abastarà tota l'amplada i que començarà en un dels laterals fins a la seva profunditat màxima.

 

La piscina d'adults disposarà també d'una rampa d'una amplada de poc més d'un metre que començarà a la part fonda de la piscina i descendirà, amb una pendent del 9,5 %, fins a la zona de profunditat mínima.

 

Ambdues piscines disposaran d'enllumenat interior i s'ha previst la col·locació d'un paviment de formigó porós antilliscant al seu voltant. D'altra banda, els equips de depuració estaran situats a un espai de l'edifici dels vestidors que ja es va preveure per a la instal·lació d'aquesta maquinària.