Rodonyà celebra la revetlla de Sant Joan

25/06/2021

Rodonyà celebra la revetlla de Sant Joan

 

 

Per la revetlla de Sant Joan, Rodonyà ha celebrat un acte a la plaça del Castell que va començar amb l'arribada de la Flama del Canigó, que van portar al poble els ambaixadors d'aquest any, Roger Palou i Toti Jové. Els dos joves, fills de Rodonyà, van fer la lectura del manifest i, acte seguit, el conjunt Les Antines va oferir un concert de gralles.

En finalitzar l'actuació grallera, totes les famílies es van poder endur una torxa encesa amb la Flama del Canigó per poder situar en algun espai visible de les seves cases durant la revetlla, ja que aquest any no es podia celebrar el tradicional sopar de revetlla que aplegava centenars de persones a la plaça.

Els actes van finalitzar amb un petit espectacle pirotècnic, amb el llançament de coets des de diversos punts del municipi. Malgrat que les restriccions de la pandèmia no han permès que la revetlla es pogués celebrar com es feia abans de la Covid-19, esperem que ben aviat puguem tornar a la normalitat, i gaudir de les festes i els actes culturals en la seva plenitud, com ho havíem fet sempre.

Us convidem, també, a veure el vídeo musicat del llançament de coets d'aquesta revetlla 2021!