VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL TURISME DE PROXIMITAT PER AQUEST ESTIU 2021

29/07/2021 Actualitat

VIU I RIU L’ALT CAMP, NOVA CAMPANYA ADREÇADA AL TURISME DE PROXIMITAT PER AQUEST ESTIU 2021

Aquesta iniciativa liderada pel Servei Comarcal de turisme pretèn captar el turisme de proximitat, del Camp de Tarragona i començarà aquest divendres 30 de juliol

Seguint amb les iniciatives de promoció de l’Alt Camp com a destinació turística el Servei Comarcal de l’Alt Camp juntament amb els municipis de la comarca, pretèn ser la destinació de proximitat d’aquest estiu.

Fruit de la incertesa que continuem vivint, vinculada a la reactivació de la pandèmia amb la variant Delta, molta gent haurà canviat les seves espectactives pel que fa a destinacions turístiques i haurà decidit quedar-se o venir al Camp de Tarragona i la zona de costa de la seva influència. I és a aquest perfil de possible visitant que va adreçada aquesta campanya.

Amb un aire fresc i desenfadat es vol seduir a famílies per a que vinguin a conèixer tot el que la comarca de l’Alt Camp ofereix aquest estiu. Donant a conèixer uns espais naturals, camins i rutes, museus i espais visitables, allotjaments i restaurants on ni les aglomeracions ni les activitats de masses hi tenen cabuda.

 

Aquesta campanya consisteix en la presentació d’un nou vídeo promocional des de la perspectiva dels infants, aquest vídeo ha estat elaborat pel fotògraf i videógraf vallenc Carles Cubos i tots els infants que hi apareixen són de diversos pobles de la comarca. De moment es presenta la versió curta de vint i cinc segons, quedant pendent de la presentació del vídeo de 2 minuts per a més endavant.

Aquest vídeo promocional es penjarà a les xarxes de @turismealtcamp i s’emetrà durant tot el mes d’agost per la televisió tac12.

Per a reforçar aquesta campanya també s’ha fet una falca de ràdio, que va en sintonia amb el vídeo, mantenint el fil conductor, la música i els mateixos infants que s’emetrà durant tot el mes d’agost i fins el 15 de setembre a Hit103, una emissora que s’escolta a tot el Camp de Tarragona.

Finalment tota aquesta campanya anirà acompanyada d’un sorteig d’una nit d’allotjament per a una família de fins a 6 membres a l’allotjament Ca La Lola de Nulles, una passejada amb carro per l’entorn de Nulles a càrrec d’Experiències Rurals i un lot dels productes de Tasta Alt Camp. Aquest sorteig es realitzarà el 15 de setembre entre totes les persones que es pengin fent alguna activitat (ja sigui una visita guiada en algun museu o espai visitable o celler, recorrent algun dels camins senyalitzats a la comarca, menjant en algun dels restaurants o bé dormint en algun dels allotjaments de la comarca de l’Alt Camp), aquesta fotografia l’haurà de penjar a l’instagram (al seu storie i al mur) i haurà d’etiquetar el lloc on està feta la fotografia i haurà de posar #viuiriulaltcamp #turismealtcamp . El 15 de setembre se sortejaran aquests premis entre totes les persones participants i que compleixin amb les bases que es penjaran a partir del 2 d’agost a la web de http://turisme.altcamp.cat/ i http://www.altcamp.cat/

Per a més informació podeu contactar amb: turisme@altcamp.cat  

Valls, 28 de juliol de 2021